Personvernerklæring

1 Behandlingsansvarlig

Aas Barneklær
Solvangveien 40
3158 Andebu
E-post: personvern@veslehjertetyv.no 

2 Personopplysninger som lagres

Vi lagrer følgende personopplysninger om våre kunder;Navn, adresse, telefonnummer, e-postadresse for konto til min side.Vi lagrer i tillegg kjøpshistorikk og adferdsmønster på vår nettside, dvs. opplysninger om hvordan den enkelte kunde navigerer på siden. 

Fødsels- og personnummer brukes kun ved bruk av finansieringstjenester. Dette blir kun behandlet av betalingstilbyder.

Personopplysningene lagres normalt i 10 år.

3 Formål med behandlingen

Vi behandler opplysningene for å kunne gjennomføre våre forpliktelser etter avtale med deg.Vi benytter også opplysningene for å kunne gi deg informasjon, tilbud og service i forbindelse med ditt kjøp via e-post, telefon, SMS og postutsendelser.

Vi benytter kjøpshistorikk og adferdsmønster på nettsiden til å kunne gi anbefalinger og reklame som er tilpasset hver enkelt bruker.

4 Grunnlaget for behandlingen

Informasjon om navn, adresse, telefon og e-postadresse benyttes for å oppfylle kjøpsavtalen. Grunnlaget for denne behandlingen er personvernforordningens artikkel Art 6 (b).Der du har samtykket til det benyttes også opplysningene til å gi deg informasjon, tilbud og service i forbindelse med ditt kjøp via e-post, telefon og SMS. Grunnlaget for denne behandlingen er personvernforordningen Art 6 (a). Du kan når som helst takke nei til å motta slik informasjon fra oss.

Der du har samtykket til det benyttes kjøpshistorikk og adferdsmønster til å gi anbefalinger og reklame spesielt tilpasset deg som bruker. Grunnlaget for denne behandlingen er personvernforordningen Art 6 (a). Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke til slik bruk.

5 Innhenting av personopplysninger

Vi lagrer de personopplysningene du har avgitt på våre nettsider i forbindelse med ditt kjøp.
Vi bruker informasjonskapsler/cookies på våre nettsider for å gi deg som besøker siden best kundeopplevelse og service. Lov om elektronisk kommunikasjon krever at vi informerer våre besøkende om bruk av informasjonskapsler (cookies). Les mer om bruk av informasjonskapsler her.

6 Utlevering av opplysninger til tredjeparter

Vi vil ikke dele, selge, overføre eller på annen måte utlevere personopplysninger til andre, med mindre vi er rettslig forpliktet til det, eller det er nødvendig for å kunne oppfylle våre forpliktelser ovenfor kunde. Slike tilfeller kan være utlevering av navn og adresse til fraktselskap eller betalingstilbyder. Vi benytter oss også av underleverandører for å optimalisere siden vår. Andre vi deler informasjon med der informasjon kan lagres er:

  • Bring – Her lagres informasjon som navn, telefonnummer og adresse
  • Klarna – Ved bruk av Klarna ved betaling sendes informasjon som navn, adresse og e-post. Personnummer deles også dersom man benytter Klarna sin løsning for kreditt.
  • Vipps – Ved bruk av Vipps ved betaling deles telefonnummer.
  • Google Analytics – Her lagres informasjon om besøksmønstre, samt IP-adresser. 

7 Rettigheter for den registrerte

Vi behandler dine personopplysninger i henhold til personopplysningsloven og gjeldende forskrifter. Det gjøres oppmerksom på at du kan kreve innsyn i og flytting av egne personopplysninger, samt kreve retting eller sletting av opplysninger.Det kan klages til Datatilsynet på behandling i strid med reglene.

8 Informasjonssikkerhet

Vi sikrer dine personopplysninger på en sikret server. Ta kontakt dersom du har ytterligere spørsmål

9 Kontaktinformasjon

Henvendelser om hvilke opplysninger som er registrert, retting og sletting kan sende skriftlig til følgende adresser:
E-post: personvern@veslehjertetyv.no
Aas Barneklær
Solvangveien 40, 3158 Andebu