Vi ønsker at handelen skal oppleves som noe hyggelig! Vi vil at kontakten mellom deg som kunde og oss skal være så personlig som mulig. Har du noe som helst du lurer på? Ikke nøl med å ta kontakt med oss enten på E-post, Messenger eller chatten på siden vår.

Yvonne

Heisann! Yvonne heter jeg, og er 30 år. Jeg går for tiden hjemme i fødselspermisjon med vår nummer to. Til vanlig jobber jeg som butikkmedarbeider i en blomsterbutikk. Ellers går mye av min tid med til lek og moro med jenta vår, Tuva Marie, som er to og et halvt år. Jeg er selv på grensen til gal etter barneklær! Min mann har lenge hatt en drøm om å starte en liten nettbutikk ved siden av sin vanlige jobb. Da jeg foreslo at vi kunne slå hodene våre sammen og presenterte ideen om barneklær forsto vi at vi hadde funnet noe vi begge interesserer oss for. Vi satte derfor i gang arbeidet og startet det som har blitt Vesle Hjertetyv.

Sebastian

Heyå! Jeg heter Sebastian og er 27 år. jeg er far til ei jente og en gutt! Jeg jobber til daglig som prosesstekniker i Nordsjøen. Jeg har som Yvonne skriver, lenge hatt en drøm om å starte en nettbutikk. Med mye fritid til overs og en kone som er veldig glad i barneklær så ble det naturlig å sette i gang da hun foreslo å jobbe sammen med dette prosjektet. Det er jeg som tar meg av det meste med nettsiden. Yvonne vil være den som styrer med utvalg i butikken og som står for kvalitetssikringen av varene. Vi håper du vil få en god opplevelse her hos oss, og hvis du ikke gjør det så vil vi veldig gjerne høre fra deg, så vi kan ordne opp!

Vi håper at du finner noe du liker i butikken, og at du får en hyggelig opplevelse på siden vår!