FIXONI består i hovedsak av fire undermerker; Little Bee, Babytales, Infinity og Elemental.

Vesle Hjertetyv fører i dag produkter fraBabytales, Infinity og Elemental. Skulle det være behov for produkter fra Little Bee serien, som primært er rettet mot premature barn, så ta gjerne kontakt med oss så skal vi hjelpe til med å finne noe som faller i smak! 

FIXONI Babytales

Dette er klær som passer til barn fra 0-2 år, og kommer i hovedsak i størrelse 50-92. Kolleksjonen har en klassisk og en fashion-linje. Dette gjør at Babytales har noe som passer både for de som liker det klassiske med rosa og lysblått, samt til de som liker det nyeste innen trender. Felles for begge kolleksjonene er myke materialer og slitesterk kvalitet

FIXONI Infinity

Denne serien kommer i størrelse 44-92. Dette er basisserien til FIXONI og er fokusert mot det man får bruk for i det daglige som en basis. Den inneholder blant annet sparkedraker og bodyer, men også bukser, cardigans og lignende. Fargene er nøytrale, rosa og lyseblå, og med denne kolleksjonen er du sikret de mest dagligdagse klærne i skapet. 

Elemental by FIXONI

Denne kolleksjonen kommer i størrelse 50-92 og er en del av FIXONI sin basiskolleksjon. Den er inspirert av naturen, og den er produsert på en miljøvennlig måte. Kolleksjonen er GOTS-sertifisert og dyremotivene på denne kolleksjonen er håndtegnet. Ønsker du å lese mer om GOTS-sertifiseringen, så finner du det her.

kr 83.30
kr 83.30
kr 104.30
kr 104.30